DelieLogo gold
DelieLogo gold

Dog foods by Delie Dog Training

Sinds mijn prille  jeugd ben ik zeer actief bezig met honden op allerlei manieren. Naast het goed en liefdevol omgaan met de honden en de leefwereld waarin zij vertoeven is de hondenvoeding ongetwijfeld een van de belangrijke dingen voor het welzijn van de hond. Door de jaren heen groeide over voeding voor honden dan ook de ervaring en de kennis. Wie een gelukkige en gezonde hond wil zal uiteraard ook met voeding moeten bezig zijn. De algemene conditie bepaalt immers mee het gedrag van de hond. Hoe hoger de kwaliteit van de grondstoffen hoe beter de voedingsstoffen worden opgenomen.   

De contactmethode is een manier om tot de oorzaak van probleemgedrag bij honden te komen.

Het kon dan ook niet uitblijven of ik wou zelf mijn eigen samenstelling maken voor een zeer kwalitatieve en zeer goed verteerbare hondenvoeding. Na overleg met dierenartsen en fabrikanten is het dan uiteindelijk gelukt. De voeding die ik wens wordt gemaakt onder private label van Delie Dog Training. Op deze manier kan ik zelf zeer goede hondenvoeding op de markt brengen en garant blijven staan voor een betaalbare voeding van hoge kwaliteit. Omdat hondenvoeding zo erg belangrijk is heb ik een selectie gemaakt die zeer waardevol is. 

De hondenvoeding koudgeperste korrel, is een graanvrije en holistische hondenkorrel die glutenvrij is. Gluten en granen en andere vullingen worden bewust vermeden omdat dit vaker leidt tot gezondheidsproblemen zoals allergieën, gewrichtsstijfheid, spijsverteringsproblemen en ontstekingen. Alle koudgeperst korrels zijn bovendien zonder toevoegingen van bewaar- en bindmiddelen, geur, kleur- en smaakstoffen.  

Ik ben Johan Delie en hondengedragscoach.

Hierin heb ik gekozen voor Lam en rijst ( 58 euro) en eend (63 euro). Zakken zijn 15 kg. Eend is zeer rijk aan ijzer en aan licht verteerbare eiwitten en dus zeer geschikt voor darm gevoelige honden. Ook is deze voeding uitermate geschikt voor honden met allergieën voor rund, kip, lam en granen. Lam is een hoogwaardige bron van ijzer en vitamine B die belangrijk zijn voor het zenuwstelsel en de opbouw van spieren. 

Daarnaast is er de gewone korrel die eveneens  granenvrij is en te verkrijgen in zakken van 15 kg. Hier koos ik voor lam en rijst ( 55 euro) en konijn (60 euro) als bron van dierlijke eiwitten. Door de zeer gezonde vetten en oliën in de voeding krijgt de hond een mooie glanzende vacht. Konijn als eiwitbron is tevens zeer geschikt voor honden met darmproblemen en allergieën. 

Uiteraard is er ook de hoogwaardige puppykorrel voor de allerkleinsten. (55 euro/15 kg). 

De hond en zijn algemeen welzijn staat altijd centraal. Honden kunnen niet kiezen wat ze eten en zijn van ons afhankelijk! 
Ik sta garant voor de hoge kwaliteit van mijn voeding.  

Contacteer mij

Via het contactformulier of telefonisch op 0498/79 04 27.