DelieLogo gold
DelieLogo gold

Dog foods by Delie Dog Training

Sinds mijn prille jeugd ben ik zeer actief bezig met honden op allerlei manieren. Naast het goed en liefdevol omgaan met de honden en de leefwereld waarin zij vertoeven is de hondenvoeding ongetwijfeld een van de belangrijke dingen voor het welzijn van de hond. Door de jaren heen groeide over voeding voor honden dan ook de ervaring en de kennis. Wie een gelukkige en gezonde hond wil zal uiteraard ook met voeding moeten bezig zijn. De algemene conditie bepaalt immers mee het gedrag van de hond. Hoe hoger de kwaliteit van de grondstoffen hoe beter de voedingsstoffen worden opgenomen.

Het kon dan ook niet uitblijven of ik wou zelf mijn eigen samenstelling maken voor een zeer kwalitatieve en zeer goed verteerbare hondenvoeding. Na overleg met dierenartsen en fabrikanten is het dan uiteindelijk gelukt. De voeding die ik wens wordt gemaakt onder private label van Delie Dog Training. Op deze manier kan ik zelf zeer goede hondenvoeding op de markt brengen en garant blijven staan voor een betaalbare voeding van hoge kwaliteit. Omdat hondenvoeding zo erg belangrijk is, ook naar gedrag toe, heb ik een selectie gemaakt die zeer waardevol is.

De contactmethode is een manier om tot de oorzaak van probleemgedrag bij honden te komen.

1) De hondenvoeding koudgeperste korrel eend, is een graanvrije en holistische hondenkorrel die glutenvrij is. Gluten en granen en andere vullingen worden bewust vermeden omdat dit vaker leidt tot gezondheidsproblemen zoals allergieën, gewrichtsstijfheid, spijsverteringsproblemen en ontstekingen. De koudgeperst korrel is bovendien zonder toevoegingen van bewaar- en bindmiddelen, geur, kleur- en smaakstoffen. Eend is zeer rijk aan ijzer en aan licht verteerbare eiwitten en dus zeer geschikt voor darm gevoelige honden. Ook is deze voeding uitermate geschikt voor honden met allergieën voor rund, kip, lam en granen. Lam is een hoogwaardige bron van ijzer en vitamine B die belangrijk zijn voor het zenuwstelsel en de opbouw van spieren.

-2) De holistische hypoallergene korrels die eveneens granenvrij zijn. Hier koos ik voor lam en Rijst, Eend/Kalkoen en konijn/Kalkoen als bron van dierlijke eiwitten. Door de zeer gezonde vetten en oliën in de voeding krijgt de hond een mooie glanzende vacht. Konijn, eend als eiwitbron is tevens zeer geschikt voor honden met darmproblemen en allergieën.

Uiteraard is er ook de hoogwaardige puppykorrel lam en rijst voor de allerkleinsten.

De hond en zijn algemeen welzijn staat altijd centraal. Honden kunnen niet kiezen wat ze eten en zijn
van ons afhankelijk!

Ik sta garant voor de hoge kwaliteit van mijn voeding.

Hondenvoeding kopen

Koudgeperste korrel op basis van eend

 63,00

Delie Dog Foods ‘Eend’ is een hoogwaardige, geperste hondenvoeding op basis van eend en uitermate geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen. Deze holistische en hypoallergene korrel is granen- en Glutenvrij en bevat enkel hoogwaardige grondstoffen.
Bij de hondenvoeding ‘koudgeperste korrel eend’, gebruiken we ook geen andere vullingen van mindere kwaliteit omdat dit vaker leidt tot gezondheidsproblemen zoals allergieën, gewrichtsstijfheid, spijsverteringsproblemen en ontstekingen. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten  helpen zeer goed bij het voorkomen van voedingsallergieën en voedselintoleranties en geven ondersteuning aan het immuunsysteem en spijsverteringsstelsel.  Alle koudgeperst korrels zijn bovendien zonder toevoegingen van bewaar- en bindmiddelen, geur, kleur- en smaakstoffen. Eend is zeer rijk aan licht verteerbare eiwitten waardoor dit zeer geschikt is voor honden met gevoelige darmen. Deze voeding is dan ook goed voor honden met allergieën voor rund, kip, lam en granen.  

Een goede volwaardige voeding is de basis voor een uitstekende fysieke fitheid, een glanzende vacht en een gezond leven voor uw hond. 

Wat is een koud geperste brok?
Koud geperste hondenvoeding is zeer geconcentreerd en heeft hierdoor minder volume. De korrels worden niet koud bereid zoals vaker wordt gedacht maar temperatuur blijft wel lager (60/90c). 

Korrel op basis van lam en rijst

 60,00

Delie Dog Foods ‘ Lam en rijst’ is een licht verteerbare voeding met hoogwaardige premium grondstoffen. Door de hoge acceptatie en verteerbaarheid wordt de darmflora gestimuleerd. Dit zorgt voor een goede conditie van de hond.
Lam en rijst (ontsloten!) is zeer rijk aan volwaardige eiwitten enkel afkomstig uit lam.
Deze voeding is eveneens zonder chemische toevoegingen van kleur, geur – en smaakstoffen en is glutenvrij. De omega 3 zorgt eveneens voor een glanzende vacht.

Kenmerken:

 • Rijk aan volwaardige eiwitten uitsluitend uit lam.
 • Door het gebruik van ontsloten mais 100% tarwe (gluten) vrij
 • Omega-3 zorgt voor een gezonde, glanzende vacht
 • Uitermate geschikt voor honden met een kippen/ gevogelte en/ of rund eiwit allergie.
 • Zorgt voor een gezonde, glanzende vacht
 • Zeer goede verteerbaarheid
 • Tarwe(gluten)vrij
 • Uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten
 • Bevat geen geur-, kleur- of smaakstoffen
 • Ondersteunt het immuunsysteem
 • Zeer hoog percentage vlees, lam.

Korrel op basis van konijn

 65,00

Delie Dog Foods ‘Konijn’ is een hoogwaardige, geperste hondenvoeding op basis van Konijn en uitermate geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen. Deze holistische en hypoallergene korrel is granenvrij en bevat enkel hoogwaardige grondstoffen. Zeer geschikt voor de moeilijke eter! 

Konijn als enige eiwitbron 

Het gebruik van konijn als enige eiwitbron, maakt de voeding zeer hoogwaardig en hypoallergeen. De voeding is daardoor zeer geschikt voor honden met een voedselallergie, huid- of vachtprobleem of een maag-/darmprobleem. Konijn wordt relatief weinig gebruikt in hondenvoeding waardoor de kans groot is dat er nog geen allergie is opgebouwd tegen deze eiwitbron.  

Natuurlijke ingrediënten 

Elk geperst brokje zit bomvol natuurlijke ingrediënten om jouw hond gezond te houden en met smaak te laten eten. De voeding bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en is ontwikkeld op basis van een tarweglutenvrije receptuur. Door de hoge acceptatie ook zeer goed inzetbaar voor de kieskeurige eters. Voor de koolhydraten is aardappel zeer belangrijk. Aardappel bevat veel vitamine B6 en voedingstoffen die belangrijk zijn voor het zenuwstelsel. En een sterk immuunsysteem. Door de gezonde vetten en oliën zal de hond een zeer glanzende vacht bekomen. 

Kenmerken: 

 • Rijk aan volwaardige eiwitten uitsluitend uit Konijn. 
 • Zeer goed voor een moeilijke eter! 
 • Omega-3 zorgt voor een gezonde, glanzende vacht 
 • Uitermate geschikt voor honden met een kippen/ gevogelte en/ of rund eiwit allergie.  
 • Zeer goede verteerbaarheid 
 • Tarwe(gluten)vrij 
 • Uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten 
 • Bevat geen geur-, kleur- of smaakstoffen 
 • Ondersteunt het immuunsysteem 
 • Zeer hoog percentage vlees, Konijn. 
rauw voer

Natuur voeders

Prijs op aanvraag

Rauwvoer is dit gezond?

Omwille van de zeer hoge kwaliteit zijn ook KVV voeders (Kant en Klare Voeding) te verkrijgen. Door de zeer hoge gehaltes aan spiervlees, hoge kwaliteit van vetten en alle andere belangrijke bestanddelen heb ik gekozen om 2 soorten KVV aan te bieden, namelijk: Runner en Duck. Beiden zijn volledige en zeer hoogwaardige diepgevroren voedingen. 

Runner is te verkrijgen in ‘Runner Compleet(kip 52% (spiervlees, bevleesd rugdeel, vel), rund 39% (spiervlees, pens, long, niet, lever), rode biet, wortel, courgette, zonnebloemolie, zalmolie, mineralen) en ‘Runner op basis van rund(rundvlees 79% (spiervlees, nier, long, pens, lever), pompoen, venkel, bietenpulp, cichorei, koolzaadolie, rode biet, pastinaak, lijnzaadolie, mineralen). Deze voeding kan ook verkregen worden in worstvorm niet bevroren. Zeer handig wanneer u bijvoorbeeld op reis bent. 

Duck is verkrijgen in ‘Excellent Complete(55,6% rund (spiervlees, pens, lever, hart, long, nier, milt), 18,4% kip (bevleesd rugdeel, spiervlees), vlokkenmix, zonnebloemolie). Eveneens een zeer hoogwaardige voeding. Dit is te verkrijgen in schijfjes van 100 gram of blokjes van 400 gram. Ook zijn er de cubes. Eenzelfde voeding in kleine snoepjes van 10 gram. Handig om als beloning te gebruiken. 

Runner: doos 12 kg ( 4 x 3 kg)
Duck: Doos van 8 kg 

Contacteer mij

Via het contactformulier of telefonisch op 0498/79 04 27.