DelieLogo gold
DelieLogo gold

Dog foods by Delie Dog Training

Sinds mijn prille jeugd ben ik zeer actief bezig met honden op allerlei manieren. Naast het goed en liefdevol omgaan met de honden en de leefwereld waarin zij vertoeven is de hondenvoeding ongetwijfeld een van de belangrijke dingen voor het welzijn van de hond. Door de jaren heen groeide over voeding voor honden dan ook de ervaring en de kennis. Wie een gelukkige en gezonde hond wil zal uiteraard ook met voeding moeten bezig zijn. De algemene conditie bepaalt immers mee het gedrag van de hond. Hoe hoger de kwaliteit van de grondstoffen hoe beter de voedingsstoffen worden opgenomen.

Het kon dan ook niet uitblijven of ik wou zelf mijn eigen samenstelling maken voor een zeer kwalitatieve en zeer goed verteerbare hondenvoeding. Na overleg met dierenartsen en fabrikanten is het dan uiteindelijk gelukt. De voeding die ik wens wordt gemaakt onder private label van Delie Dog Training. Op deze manier kan ik zelf zeer goede hondenvoeding op de markt brengen en garant blijven staan voor een betaalbare voeding van hoge kwaliteit. Omdat hondenvoeding zo erg belangrijk is, ook naar gedrag toe, heb ik een selectie gemaakt die zeer waardevol is.

De contactmethode is een manier om tot de oorzaak van probleemgedrag bij honden te komen.

1) De hondenvoeding koudgeperste korrel eend, is een graanvrije en holistische hondenkorrel die glutenvrij is. Gluten en granen en andere vullingen worden bewust vermeden omdat dit vaker leidt tot gezondheidsproblemen zoals allergieën, gewrichtsstijfheid, spijsverteringsproblemen en ontstekingen. De koudgeperst korrel is bovendien zonder toevoegingen van bewaar- en bindmiddelen, geur, kleur- en smaakstoffen. Eend is zeer rijk aan ijzer en aan licht verteerbare eiwitten en dus zeer geschikt voor darm gevoelige honden. Ook is deze voeding uitermate geschikt voor honden met allergieën voor rund, kip, lam en granen. Lam is een hoogwaardige bron van ijzer en vitamine B die belangrijk zijn voor het zenuwstelsel en de opbouw van spieren.

-2) De holistische hypoallergene korrels die eveneens granenvrij zijn. Hier koos ik voor lam en Rijst, Eend/Kalkoen en konijn/Kalkoen als bron van dierlijke eiwitten. Door de zeer gezonde vetten en oliën in de voeding krijgt de hond een mooie glanzende vacht. Konijn, eend als eiwitbron is tevens zeer geschikt voor honden met darmproblemen en allergieën.

Uiteraard is er ook de hoogwaardige puppykorrel lam en rijst voor de allerkleinsten.

De hond en zijn algemeen welzijn staat altijd centraal. Honden kunnen niet kiezen wat ze eten en zijn
van ons afhankelijk!

Ik sta garant voor de hoge kwaliteit van mijn voeding.

Contacteer mij

Via het contactformulier of telefonisch op 0498/79 04 27.