DelieLogo gold
DelieLogo gold

Titel over algemene info bootcamp

Hier komt algemene info over bootcamp ofzoiets.

pawprint 1

BOOTCAMP VOOR HONDEN

In mijn gedragscentrum in Kortijk en Ledegem  organiseer ik regelmatig individuele bootcamps voor honden.

Deze bootcamps zijn ideaal voor wie geen tijd heeft om doorgedreven te trainen. Ook als er een heel complex probleem is ontstaan dat je zelf moeilijk weet aan te pakken, is een bootcamp een geschikte formule.

Het doel van de bootcamps is om op korte termijn resultaten te boeken.

De contactmethode is een manier om tot de oorzaak van probleemgedrag bij honden te komen.
20210524 IMG 0601 scaled
dog 1

HOE GAAT EEN BOOTCAMP IN Z’N WERK?

Tijdens een bootcamp breng ik het gedrag van je hond in kaart. Ik vertrek steeds vanuit de hond en zorg voor een positieve ervaring voor zowel je hond als jou.

STAP 1: individuele analyse
STAP 2: samen bespreken van de problemen
STAP 3: werkwijze bespreken

Ik maakt tijdens de bootcamp verschillende video’s die je samen met de uitleg over de training van me krijgt. Zo kan je de vorderingen perfect opvolgen.

Meer info? Stuur dan een aanvraag via het contactformulier 

“DE CONTACTMETHODE”

Ik noem mijn aanpak “de contactmethode”. Honden doen nooit zomaar iets: ze communiceren via hun gedrag. Dat gedrag wordt door vele factoren beïnvloed. Denk aan zijn talenten, zijn leeftijd, waar hij/zij op dat moment zit in zijn ontwikkeling, zijn omgeving, zijn gezondheid enz.

Het belangrijkste aan samenleven met een hond is ervoor zorgen dat jij jouw hond begrijpt en dat jouw hond jou begrijpt. Hondentaal is het mooiste wat er is. Wanneer je deze niet begrijpt, is er uiteraard weinig aan.

Fijn samenleven met een hond is dus meer dan training en commando’s aanleren. Elkaar leren begrijpen zorgt er enerzijds voor dat jij je beter voelt in het bijzijn van je hond. Anderzijds is het goed voor het welzijn van jouw hond, wat zich vertaalt in goed hondengedrag.

Omwille van al deze redenen noem ik mijn aanpak “de contactmethode”. Een communicatiemethode met respect voor de hond en zonder geweld.

Meer info? Neem contact op!

Ik ben Johan Delie en hondengedragscoach.

Nog een aantal weetjes


Weetje 1?

Hier komt iets


Weetje 2?

Hier komt iets


weetje 3?
Hier komt iets

Contacteer mij

Via het contactformulier of telefonisch op 0498/79 04 27.