DelieLogo gold
DelieLogo gold

Bootcamp

Een goede band hebben met uw hond is zeer belangrijk om goed en liefdevol met elkaar te kunnen communiceren en samenleven. Toch kan het soms door allerlei oorzaken voorkomen dat samenleven moeilijk is omdat het niet lukt. Probleemgedrag komt heel dikwijls voor maar hoe lost u dit op?
Vele methoden werden soms al geprobeerd om de problemen die u ervaart met het gedrag van uw hond te verbeteren of op te lossen, maar niets lijkt te helpen. Het kan ook gebeuren dat u niet de nodige tijd hebt om intensief aan de slag te gaan om een oplossing te vinden voor het probleemgedrag van uw hond. Een bepaald ongewenst gedrag kan ook zeer complex zijn. Een zeer intensieve en gerichte aanpak kan dan oplossing bieden.

De contactmethode is een manier om tot de oorzaak van probleemgedrag bij honden te komen.

Wat is een bootcamp juist?

Een bootcamp is een periode dat de hond bij mij komt en waar dagelijks zeer intensief mee wordt gewerkt aan de gedragsproblemen of het probleemgedrag dat u ervaart met uw hond. Door de intensieve en gerichte manier van werken kan een rapper resultaat worden geboekt omdat de communicatie naar de hond zeer duidelijk wordt aangeleerd. Door de kennis en toepassing van natural dog training zijn resultaten altijd gunstig omdat er niets wordt afgeleerd maar aangeleerd op een manier die voor de hond zeer duidelijk is.
Een bootcamp kan enkel nadat er een volledige analyse van het gedrag van de hond werd gemaakt.
Er wordt voor de bootcamp goed besproken welke de noden zijn en waar aan gewerkt zal worden. Hieruit wordt dan de strategie opgemaakt om te bepalen hoe lang de bootcamp zou duren zodat alles duidelijk is.
Wanneer de hond op bootcamp komt wordt in onderling overleg afgesproken.

Tijdens de bootcamp periode wordt ongeveer dagelijks een update gegeven van de evolutie en de gemaakte vorderingen. Wanneer de bootcamp voorbij is wordt uitgelegd hoe verder kan worden omgegaan met de hond zodat het bekomen resultaat en het nieuwe aangeleerde gedrag behouden kunnen blijven.
Een bootcamp is voor de hond hoe dan ook een zeer leuke ervaring. Ze krijgen zeer veel positieve aandacht en hebben de mogelijkheid om veel te wandelen, te spelen en te bewegen. Leren op een liefdevolle manier en zich thuis voelen in huiselijk sfeer staan tijdens een bootcamp zeer centraal.
De bootcamp is een leuke ervaring voor honden! Dit omdat ze heel veel positieve aandacht krijgen, kunnen spelen en veel bewegen. Daarbij overnachten ze in huiselijke kring zodat ze zich zeer comfortabel voelen.

Ik ben Johan Delie en hondengedragscoach.

Contacteer mij

Via het contactformulier of telefonisch op 0498/79 04 27.