Johan,

je bent een reddende engel geweest voor ons en onze mechelaar.
Wij kwamen via een kennis bij jou terecht met onze jonge mechelaar.
Wandelen met onze hond was verre van aangenaam en eerder een angstige en stressvolle ervaring. Trekken en uitvallen naar auto’s, fietsers, lopers… Toch slaagde je erin om hem aan de lange en korte leiband te leren wandelen. Iets wat voor ons ondenkbaar was.
Nu kan hij rustig snuffelen en ten volle genieten van zijn wandeling. Geen angstige reacties meer tegenover auto’s, fietsers… Je hebt hem leren omgaan met zijn angsten en hem in een korte periode van een ruwe tot een glanzende diamant geslepen. Daarnaast heb je ons de nodige informatie meegegeven, zodat wij hem beter begrepen en wij op die manier gericht met hem aan de slag konden gaan. Als het ware een doctor in de hondwetenschappen! Zo hielp je ons uiteindelijk ook om onze mechelaar te herplaatsen, omwille van een onverwachts verhuis, van een woning met tuin naar een appartement. Wij wilden hem de juiste omgeving geven om verder te bloeien tot de lieve hond die hij is.
Wij zijn jou enorm dankbaar voor het veranderen van zijn leven.

WhatsApp Image 2023 05 19 at 09.34.00
WhatsApp Image 2023 05 19 at 09.41.46