Mijn hond Maurice ziet er uit als een ware teddybeer. Het grootste stuk van de tijd is hij dat ook, maar ik heb ook uitdagingen met hem. Maurice heeft een zeer sterke karakter. Aangezien hij mijn eerste hond is, en ik dus zelf af en toe wat onzekerheden heb, ben ik met een hem lessen bij Johan gestart. Johan heeft mij al enorm geholpen!!! Niet alleen heeft hij tijd vrijgemaakt voor ons , want op een moment dat ik zelf helemaal in paniek was, is hij zelfs met mij mee geweest naar de dierenarts om iets medisch te kunnen oplossen dat hij had gezien. En dit allemaal in het eerste uurtje dat ik bij hem mocht langskomen voor een intake gesprek. Dit alles zonder hier ook maar een cent voor te vragen!!! Dat getuigt voor mij enkel maar van oprechte passie voor honden en om met eigenaars aan de slag te gaan en hier verbetering in te willen brengen. Ik reed dan ook met heel veel plezier een dik uur om de begeleiding van Johan te krijgen! In de één op één les krijg ik dan ook zeer gerichte tips en oefeningen mee, specifiek om de band tussen Maurice en mezelf te versterken. Daarnaast wil ik Johan ook echt nog bedanken hoe hij tussentijds checkt hoe alles loopt, en van op afstand nog meer tips doorgeeft. Ik kan enkel maar aanraden om met gelijk welke uitdaging naar Delie Dog training te stappen en zijn de raad te vragen en op te volgen.

Groeten, Inne De Nil.

WhatsApp Image 2022 03 13 at 20.39.22 e1648193621220