Wanneer klanten zo een mooie recensie schrijven na de hulp voor Chicco, laat me dit niet onberoerd. Wel integendeel! Ik ga er nog wat harder tegenaan gaanπŸ’ͺπŸ‘ŠπŸ»πŸ™. Het verhaal van Chicco, een Roemeense straathond:

chicco 3

Chicco werd op 4 maanden afgehaald bij een organisatie die Roemeense honden een thuis proberen te geven. Hij had nog niet veel geluk gekend. Daardoor was hij zeer angstig. Toch vond hij een gouden mandje. Hij werd omringt door mensen die hem heel veel warmte en liefde gaven. Toch bleef hij bang. Alles werd geprobeerd om die angsten op te lossen maar helaas. De hulp van de toenmalige hondentrainer was niet ok! Hoe de eigenaars ook hun best deden de situatie werd erger. En dan kwamen ze bij mij terecht met de vraag om gedragstherapie. Kort daarna kwam Chicco bij ons en na wat trainen werd er een nieuwe thuis gevonden. Super ondertussen te horen dat het Chicco goed lukt om zich aan te passen. Een hond gered! Dat is toch super? πŸ‘πŸ»πŸ’ͺπŸ’ͺ Delie Dog Training #Hondentraining 🐢 #hondengedrag #gedragstherapie

chicco review
chicco review